top of page

NAGELS

Mooie verzorgde nagels zijn de finishing touch in jouw uiterlijke verzorging. Je staat er niet altijd bij stil maar onze handen zijn ons visite kaartje. Iedereen wil graag mooie nagels en verzorgde handen. Voor op vakantie, op je werk, voor een feestje of om jezelf te verwennen.
Helaas heeft niet iedereen mooie sterke nagels van zichzelf. Vaak breken of splijten je nagels voordat ze een mooie lengte hebben bereikt.


In onze nagelstudio kun je mooie gel of acryl nagels laten zetten. Jouw nagels worden dan verlengd met een tip en daar over heen komt een dun laagje gel of acryl zodat de nagels niet meer zullen splijten of snel afbreken. We kunnen ook jouw eigen nagels verstevigen om inscheuring te voorkomen.

Manicure
Natuurlijk kun je jouw handen en nagels ook laten verzorgen d.m.v. een manicure waarbij we de nagels in de juiste vorm en lengte vijlen, de nagelriemen terug duwen, de dode huidcellen verwijderen en daarna de nagels polijsten. We kunnen de nagels lakken wanneer dit gewenst is. Afsluitend krijg je een korte massage met een heerlijke handcrème en masseren we de nagelriemen in met nagelriemolie. Als uitbreiding kun je ook een heerlijk parrafinebad nemen. 


bottom of page