top of page

body massage & body wraps

SILKY COCOONING COMFORT TREATMENT - 60 minuten
Een rustgevende lichaamsbehandeling uitgevoerd met de super foodies luscious body butter op basis van pure Shea butter (Kariteboter). Het lichaam wordt gevoed en is beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze ontspannende ‘head to toe massage’ is geschikt voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor een (zeer) droge huid. Door deze massage zult u heerlijk ontstressen, het zorgt voor een diepe relaxatie van het gehele lichaam en het bevordert de geestelijke en lichamelijke vitaliteit.

Onderstaande lichaamspakkingen kunnen los geboekt worden of in combinatie met een lichaamsmassage. Vraag ons naar de mogelijkheden.

DETOXIFYING GREEN TEA BODY WRAP - 30 minuten
Deze groene thee gelpakking heeft een drainerende, ontgiftende en antioxidant werking, voedt de huid diep en gaat huidveroudering tegen.

MOISTURIZING LAVENDEL & HONEY BODY WRAP - 30 minuten
De lavendel honing pakking is kalmerend, relaxerend, hydraterend en verbeterd de textuur van de huid. Daarnaast brengt het lichaam en geest in balans.

COMFORTING POLYNESIAN COCONUT POWDER BODY WRAP - 30 minuten
Kokos bevat niet alleen vetten maar ook mineralen zoals potassium, ijzer, magnesium, fosfor, koper en zink. Deze zijn onmisbaar voor de bescherming en het functioneren van onze cellen. Lithothamn, een gevaporiseerd zeewater, welke ontspannend werkt op de spieren door het hoge gehalte magnesium. Oligosource (gewonnen uit algen) werkt hydraterend en kalmerend.

HOT STONE MASSAGE - 45 of 60 minuten voor gezicht of lichaam 
Een hot stone massage met warme basaltstenen, ongeveer 45⁰C. voor een diep verwarmend effect. 

- Een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking 

- Verlicht spanningen 

- Vergroot het gevoel van welzijn

- Stressvermindering 

- Betere doorbloeding

Bij deze massage gebruiken we warme basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen, glad en gepolijst. Door de warmte en de massage is het mogelijk om dieper in het spierweefsel te komen. Je zult een intense ontspanning ervaren. We werken met warme olie zodat de stenen makkelijk glijden. De hotstone massage werkt kalmerend en vooral rustgevend. Daarnaast bevordert deze massage de doorbloeding van de spieren Kortom, een pure ontspanning. 

bottom of page